Μπλανκέτ ντε Βω: μοσχάρι σε λευκή σάλτσα
caruso.gr
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Υλικά συνταγής μοσχάρι γάλακτος: 1 1/2 κιλό ντομάτες: 6 τριμμένες, χωρίς φλούδες και σπόρους κύβος λαχανικών: 1 συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας: …
Υλικά συνταγής 2 φέτες μοσχαράκι γάλακτος (200γρ.) 1 κ.γ. πιπέρι πράσινο και κόκκινο 1 πρέζα μπαχάρι 1 αυγό ½ φλιτζ. …
Υλικά 800 γραμμ. μοσχάρι γάλακτος (κόντρα ή κιλότο), κομμένο σε 4 φέτες Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 φλιτζ. …