Κις λορέν (quiche lorraine) με μπρόκολο
Τι χρειαζόμαστε: για την ζύμη: 2 και 1/4 της κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία …
Τι χρειαζόμαστε: για την ζύμη: 2 και 1/4 της κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία …
Φωτογραφία: http://www.hvmag.com Την τάρτα (κις) με το πράσο, το θυμάρι και το μοσχοκάρυδο την έφτιαξα πολύ πρόσφατα με μια «γενέθλια» …
Η quiche Lorraine, σερβιρεται ως ορεκτικο, με συνοδεια πρασινης σαλατας. Εμεις θα δοκιμασουμε την quiche Vosgienne (για να ειμαστε ακριβεις …
Φτιάχνουμε μια βάση για αλμυρή τάρτα Υλικά για τη γέμιση 200 γρ μαλακά τυριά, τριμμένα 150 γρ μπέικον καπνιστό, κομμένο …
Μια συνταγή που εμπνεύστηκα χτες, αφού είχε μείνει αρκετό κοτόπουλο ψητό. Πήγε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι νόμιζα! Στο σπίτι γλείφαμε …
Πολύ ελαφρύ και νόστιμο πιάτο. Μπορείτε να το σερβίρετε σαν ορεκτικό και φυσικά είναι ιδανικό για βραδινό…
ΥΛΙΚΑ για μια τάρτα 30 εκ. περίπου -300 γρ. αλεύρι -140 γρ. βούτυρο κρύο -3-4 κουτ.σούπας κρύο νερό -1 κ.γ. …
Σπανάκι, μανιτάρια, μπέικον…τρία υλικά που δένουν τέλεια μεταξύ τους. Για τη ζύμη 265 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 …
Η Φωτεινή Παλιεράκη από το Μοσχάτο μάς έστειλε τη δική της εκδοχή για τη γνωστή γαλλική τάρτα.Υλικά Για τη ζύμη …
Εγώ χρησιμοποίησα χαλούμι στη γέμιση γιατί ήθελα μια πιο ήπια γεύση. Αντίθετα πασπάλισα την επιφάνεια με τυρί ρεγκάτο.
Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη της τάρτας 200 γρ. Flora Soft με βούτυρο λιωμένο 300 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο 1 κρόκος …
Το κλειδί για την τέλεια quiche Lorraine είναι η απλότητα, υποστηρίζουν οι Γάλλοι. Αν θέλουμε να διατηρήσουμε την παράδοση χρειαζόμαστε …