Κις λορέν (quiche lorraine) με μπρόκολο
anothercookblog.blogspot.gr
Τι χρειαζόμαστε: για την ζύμη: 2 και 1/4 της κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία …
Τι χρειαζόμαστε: για την ζύμη: 2 και 1/4 της κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία …
Φωτογραφία: http://www.hvmag.com Την τάρτα (κις) με το πράσο, το θυμάρι και το μοσχοκάρυδο την έφτιαξα πολύ πρόσφατα με μια «γενέθλια» …
Σπανάκι, μανιτάρια, μπέικον…τρία υλικά που δένουν τέλεια μεταξύ τους. Για τη ζύμη 265 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 …
Η Φωτεινή Παλιεράκη από το Μοσχάτο μάς έστειλε τη δική της εκδοχή για τη γνωστή γαλλική τάρτα.Υλικά Για τη ζύμη …
Εγώ χρησιμοποίησα χαλούμι στη γέμιση γιατί ήθελα μια πιο ήπια γεύση. Αντίθετα πασπάλισα την επιφάνεια με τυρί ρεγκάτο.