Μοσχαράκι με πουρέ κοκκινιστό ογκρατέν Αντώνης
Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια απλό αλλά τοσο διαφορετικό. Από τα πιο ωραία φαγητό. Μέτριο σε δυσκολία 45 λεπτά …
Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια απλό αλλά τοσο διαφορετικό. Από τα πιο ωραία φαγητό. Μέτριο σε δυσκολία 45 λεπτά …
Η συνταγή είναι από τη συσκευασία του “Αυτόχθονα Ελληνικού Μαύρου Χοίρου Ολύμπου” της Φάρμας Φωτιάδη (από το ΑΒ). Μαλακό, νόστιμο …
Αυτή είναι μία πολύ παραδοσιακή συνταγή, με μία πολύ μη-παραδοσιακή αλλά και παμπάλαιη, πανάρχαιη, γεύση μέσα της. Προσθέστε στο μείγμα …
Υλικά για 4 άτομα: 500 γραμμάρια ζυμαρικά (ότι τυπο θέλετε) Νερό Ελαιόλαδο Αλάτι 250 γραμμάρια μαργαρίνη 1 κύβο λαχανικών/κρέατος κτλ …
Υλικά Μοσχαράκι 1 1/2 κιλό Ντομάτες 5 -6 τεμ ψιλοκομμένες φρέσκιες ή κον κασέ 1 κουτί Ντοματοπολτός 2 κουταλιές της …
Κιμάς χοιρινός 200 γρ Κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ μεγάλα ψιλοκομμένα Ντομάτα κονκασέ …
Ένα εξαιρετικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας, που φέρνει το όνομα αυτού του Γάλλου “ευεργέτη” μας (και μην απορείτε που τον …