Μοσχαράκι νουά λεμονάτο με μουστάρδα, μαυροδάφνη και χρωματιστό ρύζι
Το μοσχαράκι είναι ένα φαγητό που το βάζουμε πολύ συχνά στο τραπέζι μας. Πρακάτω σας δίνω μια συνταγή πολύ νόστιμη …
Το μοσχαράκι είναι ένα φαγητό που το βάζουμε πολύ συχνά στο τραπέζι μας. Πρακάτω σας δίνω μια συνταγή πολύ νόστιμη …
1 ενιαίο κομμάτι κόντρα μοσχαρίσιο γύρω στο κιλό 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1/2 κρεμμύδι 150 γρ. γραβιέρα Αμφιλοχίας …
Καλή σας μέρα!!! Καιρός για αποτοξίνωση, δεν συμφωνείτε;;; Τις ημέρες των γιορτών το κρέας πρωταγωνίστησε αλλά τώρα καιρός να απομακρυνθούμε …
Κόκκινο, λοιπόν, και στο πιάτο μας στο Χριστουγεννιάτικο αλλά και στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι . Κόκκινο λάχανο, γλυκόξινο, μαζί με κάστανα, …
Τα λόγια είναι περιττά μπροστά σε ένα πιάτο μουσακά! Τα περισσότερα ελληνικά σπίτια μαγειρεύουν μουσακά τουλάχιστον μια φορά το χρόνο …
Η φίλη μας Γιώτα Γεροδήμου-Κούτρα μάς στέλνει μια πεντανόστιμη συνταγή, που μπορείτε να φτιάξετε για ιδιαίτερες περιστάσεις.Υλικάστήθος πάπιας, ή και …
Κόκορας μεθυσμένος με μαυροδάφνη στη γάστρα με σπιτικές χειροποίητες χυλοπίτες.
Επειδή η πάπια και η χήνα είναι λίγο σκληρά κρέατα έχω καταλήξει σε αυτή την συνταγή έπειτα από πολλές δοκιμές …
Μεγάλοι κεφτέδες με πλιγούρι και τριμμένο καρύδι, γεμισμένοι με γραβιέρα, στιφάδο με μικρά κρεμμυδάκια μανιτάρια και σπιτική σάλτσα στη γάστρα.