Μοσχαράκι με πουρέ κοκκινιστό ογκρατέν Αντώνης
Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια απλό αλλά τοσο διαφορετικό. Από τα πιο ωραία φαγητό. Μέτριο σε δυσκολία 45 λεπτά …
Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια απλό αλλά τοσο διαφορετικό. Από τα πιο ωραία φαγητό. Μέτριο σε δυσκολία 45 λεπτά …
Η συνταγή είναι από τη συσκευασία του “Αυτόχθονα Ελληνικού Μαύρου Χοίρου Ολύμπου” της Φάρμας Φωτιάδη (από το ΑΒ). Μαλακό, νόστιμο …
Αυτή είναι μία πολύ παραδοσιακή συνταγή, με μία πολύ μη-παραδοσιακή αλλά και παμπάλαιη, πανάρχαιη, γεύση μέσα της. Προσθέστε στο μείγμα …
Υλικά για 4 άτομα: 500 γραμμάρια ζυμαρικά (ότι τυπο θέλετε) Νερό Ελαιόλαδο Αλάτι 250 γραμμάρια μαργαρίνη 1 κύβο λαχανικών/κρέατος κτλ …
Υλικά Μοσχάρι σπάλα 12οο γρ Λαζάνια 1 πακέτο Ντομάτες φρέσκιες 5-6 τεμ μέτρια Ντοματοπολτός 1/2 κουτί Σκόρδο 3 σκελίδες Πιπέρι …
Υλικά Μοσχαράκι 1 1/2 κιλό Ντομάτες 5 -6 τεμ ψιλοκομμένες φρέσκιες ή κον κασέ 1 κουτί Ντοματοπολτός 2 κουταλιές της …
Υλικά Μελιτζάνες φλάσκες ή κολοκυθάκια 6-7 τεμ ή και τα δύο μαζί Μοσχαρίσιος κιμάς 700 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 1/2 …
Υλικά Καλαμαριάκια 1 κιλό φρέσκα ή κατεψυγμένα Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες …
Ένα εξαιρετικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας, που φέρνει το όνομα αυτού του Γάλλου “ευεργέτη” μας (και μην απορείτε που τον …
Κιμάς μοσχαρίσιος – 1 κιλό (σπάλα) Κανελόνια – 30 Ελαιόλαδο – 1 φλυτζάνι τσαγιού Μαργαρίνη – 2 κουταλιές σούπας Ντοματάκι …