Κεφτέδες σε πλούσια, κρεμώδη σάλτσα με κάππαρη
www.gastronomos.gr
Μια αυτοκρατορική συνταγή από το μακρινό Königsberg.
Μια αυτοκρατορική συνταγή από το μακρινό Königsberg.
Κατάγεται από τη Νίκαια της Νότιας Γαλλίας, εξού και το όνομα της. Η κλασική Νισουάζ περιέχει τόνο, αντσούγες, ντομάτα, φασολάκια, …
Είναι μια εύκολη και νόστιμη συνταγή και μπορείτε να αξιοποιήσετε και τα πασχαλινά αυγά που θα έχουν περισσέψει.
Από την Ελένη Ψυχούλη ,400 γρ. κατεψυγμένα πλατιά φασολάκια Ifantis 3 αβγά 1 κρεμμύδι 2 κ.γ. μουστάρδα Hellmann’s Mild 2 …