ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ
shogunkitchen.blogspot.com
Βρισκόμαστε στα τέλη του Απριλίου, αλλά ήδη ο καιρός μοιάζει με καλοκαίρι! Δεν προσφέρεται, λοιπόν, για βαριά φαγητά, αλλά ούτε …
Βρισκόμαστε στα τέλη του Απριλίου, αλλά ήδη ο καιρός μοιάζει με καλοκαίρι! Δεν προσφέρεται, λοιπόν, για βαριά φαγητά, αλλά ούτε …
Αντί να χρησιμοποιήσουμε μια τεράστια γαλοπούλα, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε το στήθος της γαλοπούλα και να το γεμίσουμε και …
Η κυρία Ρένα Γαβρίλη μας ετοίμασε ένα καταπληκτικό πιάτο!Φιλέτο γαλοπούλας μαριναρισμένο συνοδευόμενο απο πιλάφι!Όσοι λοιπόν δεν συμπαθείτε και πολύ το …