Παξιμαδάκια καλορίζικα ,πολύ νόστιμα!!
Υλικά 3 κούπες του τσαγιού ελαιόλαδο, 1και 1/2 κούπα καστανή ζάχαρη, 1 πορτοκάλι το ξύσμα 1 κούπα αμύγδαλα καβουρδισμένα και …
Υλικά 3 κούπες του τσαγιού ελαιόλαδο, 1και 1/2 κούπα καστανή ζάχαρη, 1 πορτοκάλι το ξύσμα 1 κούπα αμύγδαλα καβουρδισμένα και …
Για να κάνετε επιτυχημένα, αφράτα τσουρέκια, υπάρχουν δύο μυστικά. Να προσθέσετε το βούτυρο στο τέλος και να μην τα παραζυμώσετε.
Παρ’ όλο που ουσιαστικά δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη συνταγή για το τζέλτεν, καθώς τα υλικά που χρησιμοποιούνται διαφέρουν απο περιοχή …
Για να κάνετε επιτυχημένα, αφράτα τσουρέκια, υπάρχουν δύο μυστικά. Να προσθέσετε το βούτυρο στο τέλος και να μην τα παραζυμώσετε. …
Για να κάνετε επιτυχημένα, αφράτα τσουρέκια, υπάρχουν δύο μυστικά. Να προσθέσετε το βούτυρο στο τέλος και να μην τα παραζυμώσετε.Διαλύστε …
ΥΛΙΚΑ • 1 κιλό Αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 250 γρ. μαλακό Βούτυρο • 400 γρ. Ζάχαρη • 4 …
Τραγανά biscotti με αμύγδαλα και άρωμα λεμονιού!Τόσο νόστιμα που θα …. κολλήσετε μαζί τους!Αρωματικά, γευστικά, χώρια που ετοιμάζονται πανεύκολα!Δοκιμάστε τα, …