Τάρτα με αγκινάρες, ανθότυρο και μπλε τυρί
Αυτή τη φορά θέλησα να φτιάξω μια με αγκινάρες, ναι ξέρω δεν είναι ακόμη η καταλληλότερη εποχή για αγκινάρες, αλλά …
Αυτή τη φορά θέλησα να φτιάξω μια με αγκινάρες, ναι ξέρω δεν είναι ακόμη η καταλληλότερη εποχή για αγκινάρες, αλλά …
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΦΡΑΝΤΖΙΠΑΝ ΚΑΙ ΒΥΣΣΙΝΑΥπέροχη τάρτα με πλούσια κρέμα φραντζιπάν (με αμύγδαλα και βούτυρο) και κομπόστα βύσσινο!Τα γλυκόξινα βύσσινα …
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣΣας αρέσουν οι τάρτες και λατρεύετε τα φούλ σοκολατένια μπράουνις? Σήμερα θα σας παρουσιάσω ακόμη μία συνταγή …
Το σημερινό γλυκό στην ουσία είναι μια σύγχρονη μορφή γαλατόπιτας με άρωμα πορτοκαλιού αλλά κατέληξε στη μορφή που βλέπετε λόγω …
Υλικά για ταψί 30χ20 εκ.: 500 γρ. κορόμηλα 40 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα και καβουρντισμένα χωρίς βούτυρο 300 γρ. αλεύρι 2 …
Υπάρχουν οι γλυκές τάρτες με φρούτα κι υπάρχει και η τάρτα φράουλα με φρέσκιες φράουλες εποχής.Με άφθονη (κι αυθεντική) κρέμα …
Μια γλυκιά γεύση γνωστή σε όλους… Για τη ζύμη Ηλιέλαιο – 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλεύρι – 3 1/2 …
Κάτι μεταξύ μηλόπιτας και τάρτας με ξεχωριστή γέυση. Η ζύμη λιώνει στο στόμα!
Από τον Chef Κυριάκο Αθανασιάδη, ΥΛΙΚΑ Για την βάση: 1 αβγό250 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ Κλασσικό ½ φλ. γάλα4 γρ. μπέικιν …
Υλικά για μια ταρτιέρα διαμέτρου 28 εκατ. Για τη ζύμη 100γρ ανθότυρο 1 αυγό 2 κουτ σούπας ελαιόλαδο 150 γρ …
Τι κάνουμε αν τα υλικά μας είναι λιγότερα από τα απαιτούμενα για κλασικές μυζηθρόπιτες, αν βαριόμαστε να ανοίξουμε φυλλαράκια, αν …
500 γρ. αλευρι 2 αυγα 200 γρ. βουτυρο λιγο αλατι 1/2 κ..γ. μπεικιν παουντερ 500 γρ. σταφυλια 500 ml γαλα …