Τούρτα με σοκολάτα Γκανάζ
Για το παντεσπάνι 190 γρ. Ζάχαρη 4 αυγά 130 γρ. Αλεύρι 10 γρ. Κακάο 1 κ.γ. Μπεκιν Για το σιρόπι …
Για το παντεσπάνι 190 γρ. Ζάχαρη 4 αυγά 130 γρ. Αλεύρι 10 γρ. Κακάο 1 κ.γ. Μπεκιν Για το σιρόπι …
Υλικά Για το παντεσπάνι 5 αυγά 10 κουταλιές της σούπας γεμάτες αλεύρι 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη 2 και 1/2 …
Στους νεοϋορκέζικους δρόμους του Μπρούκλιν στα 1848, μια ‘σκοτεινή’, μαύρη σχεδόν απ’ τη σοκολάτα τούρτα γεννιέται για να γίνει συνώνυμο …
Υλικά Για το παντεσπάνι Αυγά 4 Ζάχαρη 1 ποτήρι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1 1/2 ποτήρι κοσκινισμένη Κακάο 3 κουταλιές σούπας Βανίλια …
Υλικά Για την κρέμα Σαγκουίνια 500 γρ τον χυμό τους Καλαμποκάλευρο 100 γρ Ζάχαρη 280 γρ Βούτυρο 120 γρ Λικέρ …
Υλικά Για το παντεσπάνι Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 1 ποτήρι νερού Φαρίνα κόκκινη 1 1/2 ποτήρι νερού …
Μία τούρτα που ξεχειλίζει σοκολάτα!Και γεμίζει ένα σπίτι με ζεστά χαμόγελα και χρόνια όμορφα και πολλά!Για την βάση:• 160 g …