Κυδωνόπιτα με σιμιγδάλι
www.cretangastronomy.gr
Η φετινή είναι ένα σιμιγδαλένιο γλυκό τύπου σάμαλι που επίσης θα καθιερώσω γιατί έγινε ιδιαίτερα αφράτο και ελαφρύ. Ο πολτός …
Η φετινή είναι ένα σιμιγδαλένιο γλυκό τύπου σάμαλι που επίσης θα καθιερώσω γιατί έγινε ιδιαίτερα αφράτο και ελαφρύ. Ο πολτός …
Υλικά συνταγής Για τη μαρμελάδα κυδώνι 600 γρ. καθαρισμένα και τριμμένα κυδώνια (2 μεγάλα κυδώνια) 1 ποτήρι νερό 1 μήλο …
Υλικά: 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 φάκελο μπαίκιν πάουντερ λίγο …
Μια κρατσανιστή τάρτα με φρουτένια γέμιση… Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση 450 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 225 γρ …
…Η συνταγή είναι από παλιό τεύχος του γαστρονόμου πρόταση του κ. Παρλιάρου….