Γερμανικό stollen
Υλικά για 2 stollen: 200 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο 200 γρ. άχνη ζάχαρη 2 αυγά 200 γρ. κρέμα γάλακτος …
Υλικά για 2 stollen: 200 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο 200 γρ. άχνη ζάχαρη 2 αυγά 200 γρ. κρέμα γάλακτος …
Το αγαπημένο γερμανικό γλυκό, τώρα και σε βαζάκια ή μάφινς.
ΥΛΙΚΑ 1 κούπα αμύγδαλο πούδρα 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη 2 κουταλάκια του γλυκού Μπέκιν τα οποία ανακατεύομαι με τη φρυγανιά …
Το απόλυτο κέϊκ φρούτων από την Ουαλλία, το οποίο συνοδεύει απαραιτήτως το απογευματινό τσάϊ, στις 17,00 ακριβώς! Σήμερα θα σας …
Κάποια στιγμή συγκεντρώθηκαν όμως στο ψυγείο μου διάφορα υλικά τα οποία έπρεπε να καταναλωθούν άμεσα και αν ήταν δυνατόν συνδυασμένα …
Υλικά (για 10 μερίδες): 250 γρ. ζάχαρη 250 γρ. βούτυρο λιωμένο 4 αυγά 250 γρ. αλεύρι 1 κουτ. του γλυκού …
Η φετινή Βασιλόπιτα είναι λίγο διαφορετική, με πολλά νόστιμα υλικά, τα οποία λειτουργούν υπέρ της ιδιαίτερης γεύσης της.Καρύδια, αμύγδαλα, σοκολάτα …
Δεν εχω λογια να σας περιγραψω το ποσο νοοοοστιμα ειναι τα συγκεκριμενα cookies.Ειναι εθιστικα και θα ξετρελανουν μικρους και μεγαλους,στο …
Μια πορτοκαλοπιτα ζουμερη,αφρατη με μπολικο σιροπι απιστευτο αρωμα κανελας, με κοντιτα πορτοκαλι και σταγονες κουβερτουρας δινουν την απιστευτη γευση μιας …
Ένα κέικ που θα σας μείνει αξέχαστο!Ένα σχετικά υγρό κέικ, με καρύδια, καραμέλα και κόντιτα, καλυμμένο με ένα πλούσιο γλάσο …
Υλικά Για το γλάσο Άχνη ζάχαρη 1/2 ποτήρι Λεμόνι 1/4 από τον χυμό του Για το κέικ Βούτυρο 250 γρ …
Nürnberger Lebkuchen, αγαπημένα, χριστουγεννιάτικα, γερμανικά μπισκότα.
Υλικά 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 200 γρ. ζάχαρη Βανίλια 1 κουταλιά ρούμι 1 πρέζα αλάτι 5 αυγά 300 γρ. …
Χρώματα κι αρώματα!Αλευρώνουμε τα φρουτάκια. Αδειάζουμε σε πολύ καλά αλευροβουτυρωμένη φόρμα.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C,με αντιστάσεις πάνω …
6 αυγά 150γρ σπορέλαιο 150γρ χυμό πορτοκάλι 300γρ . ζάχαρη 750γρ αλεύρι 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 80γρ τσαγιού σταφίδες 150γρ …
Ναι ναι! Καλά βλέπετε! Όχι, όχι! Δεν είναι πολύ νωρίς για κέικ Χριστουγέννων! Αντιθέτως ίσα που προλαβαίνετε να το φτιάξετε. …