Κέικ μανταρινιού Παρλιάρου
Βάζουμε τα μανταρίνια σε κατσαρόλα, με νερό που να τα σκεπάζει κατά δύο δάχτυλα, και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, για …
Βάζουμε τα μανταρίνια σε κατσαρόλα, με νερό που να τα σκεπάζει κατά δύο δάχτυλα, και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, για …
Θα μπορούσα να το περιγράψω σαν έρωτα κεραυνοβόλο. Μια μαγεία που σε παρασύρει από τη πρώτη δαγκωνιά σε αρώματα και …
Μελομακάρονα τραγανά και απόλυτα μελωμένα! Δεν το λέω εγώ,το λένε οι δοκιμαστές μου,που πιστέψτε με είναι πολύ δύσκολοι και απαιτητικοί! …
Νηστίσιμα κεκάκια…έκπληξη! Και η έκπληξη κρύβεται φυσικά εσωτερικά, αλλά κρύβεται και στην γεύση των συνδυασμένων υλικών. Υλικών όπως το ταχίνι …
Παλαιότερα, το κέικ αυτό το τρώγαμε κατά κύριο λόγο την Μεγάλη Εβδομάδα αλλά πλέον το φτιάχνω κι εκτός περιόδου νηστείας. …
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΓΛΑΣΟ ΥΛΙΚΑ 1ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1/2ΦΛΙΤΖ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ 1/2 ΦΛΙΤΖ ΧΥΜΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ ΞΥΣΜΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ,ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ …
Η μηλόπιτα που θα σας δείξουμε σήμερα, είναι ένα ελαφρύ γλυκό. Την αρωμάτισα με ξύσμα μισογινωμένου μανταρινιού, από την μικρή …
Τέλεια, αρωματικά και υπέροχα.