Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ – ΧΩΡΙΣ ΖΥΜΗ! // TORTA DI MELE SENZA IMPASTO
Αρχικά την δοκίμασα από περιέργεια, καθώς ο τρόπος παρασκευής της είναι εντελώς ανορθόδοξος! Μηλόπιτα χωρίς ζύμη, χωρίς να αναμείξετε τα …
Αρχικά την δοκίμασα από περιέργεια, καθώς ο τρόπος παρασκευής της είναι εντελώς ανορθόδοξος! Μηλόπιτα χωρίς ζύμη, χωρίς να αναμείξετε τα …
Η τάρτα αυτή, με την εύθρυπτη, βουτυράτη ζύμη και την ελαφριά επικάλυψη από μαρμελάδα βερίκοκο, είναι ακριβώς ότι χρειαζόμαστε για …
100 γρ. άχνη ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο αγελάδος (να είναι κρύο από το ψυγείο) 1 αυγό μεσαίου μεγέθους 300 γρ. …
Υλικά 5 κρόκοι αυγών 5 ασπράδια αυγών 300 γρ. ζάχαρη 300 γρ. καρότα, τριμμένα 300 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε …
Και ιδού λοιπόν, η πρώτη Χριστουγεννιατική λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους, που έγινε σε συνδυασμό με το δεύτερο τεστ για …
Υλικά Φαρινάπ κόκκινη 500 γρ Ζάχαρη 1 1/2 ποτήρι Αυγά 4 τεμ (σε θερμοκρασία δωματίου) Γάλα 1 ποτήρι χλιαρό Βούτυρο …
Υλικά συνταγής 2½ φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (κοσκινισμένο) ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ ½ φλιτζ. ζάχαρη ½ πακέτο (225γρ.) …
Είναι μια συνταγούλα όπως η κοινή μηλόπιτα αλλα με όμορφη εμφάνιση λίγα αυγά και ελαφριά στην ζάχαρη για πρωινό των …
Γερμανική συνταγή
Πιθανόν η πιο αγαπητή τάρτα, η πάστα Φλώρα, στα καλύτερα της με μαρμελάδα της επιλογής σας!