Μελομακάρονα
www.cooklos.gr
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 1 ποτήρι άχνη ζάχαρη 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 ποτήρι σπορέλαιο 1 ποτήρι μαργαρίνη λιωμένη 1 …
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 1 ποτήρι άχνη ζάχαρη 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 ποτήρι σπορέλαιο 1 ποτήρι μαργαρίνη λιωμένη 1 …
Πέρσι είχα δει αυτήν την συνταγή στο περιοδικό Taste Italia. Το Pandoro είναι παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο τσουρέκι σκέτο, ψημένο σε φόρμα …
Ναι ναι! Καλά βλέπετε! Όχι, όχι! Δεν είναι πολύ νωρίς για κέικ Χριστουγέννων! Αντιθέτως ίσα που προλαβαίνετε να το φτιάξετε. …
Πάντα με το χαρακτηριστικό τους άρωμα και την μελένια γεύση τους που μαζί με την μυρωδιά του ελληνικού καφέ μου …