εύκολο γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι, της οκνηρίας
Σε αντίθεση με ό,τι επικρατεί, το αυθεντικό γιουβέτσι με κριθαράκι είναι ένα πανεύκολο, “τεμπέλικων” προδιαγραφών φαγητό. Έτσι ακριβώς το κάναμε …
Σε αντίθεση με ό,τι επικρατεί, το αυθεντικό γιουβέτσι με κριθαράκι είναι ένα πανεύκολο, “τεμπέλικων” προδιαγραφών φαγητό. Έτσι ακριβώς το κάναμε …
Υλικά Για το φύλλο: ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις3 κουταλιές λάδι½ κουταλάκι αλάτι1 ποτήρι κόκκινο κρασί1 ποτήρι χλιαρό …
Υλικά: Για το φύλλο: 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 φλ.τσ. κόκκινο …
Ενα υπεροχο πεντανοστιμο Κυριακατικο και οχι μονο,μαμαδιστικο φαγητο για ολη την οικογενεια,τους φιλους που θα αφησει τις καλυτερες γευστικες εντυπωσεις!!! …
Η αγαπημένη μας μακαρονάδα, σήμερα γίνεται με κεφτεδάκια! Κεφτεδάκια έχουμε φτιάξει σε διάφορες μορφές κατά καιρούς, αλλά η συγκεκριμένη συνταγή …
Κουνέλι μαγειρεμένο μέσα σε μια πλούσια σάλτσα ντομάτας και κόκκινου κρασιού με αποξηραμένα δαμάσκηνα και φρέσκα μυρωδικά, σερβιρισμένο με χυλοπίτες.Είχε …
Κόκορας σε μερίδες (~1,5 kg.)1 πακέτο μακαρόνια νο.2600 gr. κρεμμύδια ψιλοκομμένα4-5 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο500 gr. ντομάτα τριμμένη1/2 φλ. κόκκινο κρασί500 …
Κόκορας κρασάτος με μακαρόνια, μόνο στο άκουσμα φαντάζομαι κυριακάτικο τραπέζι στρωμένο με λευκό τραπεζομάντηλο τριγυρισμένο από όλη την οικογένεια με …
Κυριακή σήμερα, ηλιόλουστη μέρα (παρόλο που μπήκε ο Νοέμβριος!) και γι’ αυτό αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα αγαπημένο κυριακάτικο φαγητό με …
Μία πεντανοστιμη σαλάτα με παραδοσιακά υλικά και υπέροχη γεύση.
Τα μανιτάρια μαγειρεύονται αποκλειστικά στο φούρνο και καλύπτονται με αφράτη μπεσαμέλ, για να γίνουν είτε ορεκτικό, είτε κύριο γεύμα.