Μπουρέκι Χανιώτικο
www.greekmasa.gr
Υλικά Για το φύλλο: ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις3 κουταλιές λάδι½ κουταλάκι αλάτι1 ποτήρι κόκκινο κρασί1 ποτήρι χλιαρό …
Υλικά Για το φύλλο: ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις3 κουταλιές λάδι½ κουταλάκι αλάτι1 ποτήρι κόκκινο κρασί1 ποτήρι χλιαρό …
Υλικά για την ζύμη. 1500 γρ.αλεύρι σκληρό η για τσουρέκια 1 κύβος νωπή μαγιά η δυο φακελάκια ξηρή μαγιά 1και1,5 …
Παραδοσιακή συνταγή που συναντούμε κυρίως στο πασχαλινό τραπέζι. Γίνεται και σε άλλες περιοχές της Κρήτης, με παραλλαγές. Συνήθως, αξιοποιούν το …
Υλικά: Για το φύλλο: 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 φλ.τσ. κόκκινο …