Μπρουσκέτα με φέτα
Μπρουσκέτες με τυρί φέτα και ντομάτα μας προτείνεται από αυτή τη συνταγή. Το εύκολο και απολαυστικό μεζεδάκι που γίνεται στη …
Μπρουσκέτες με τυρί φέτα και ντομάτα μας προτείνεται από αυτή τη συνταγή. Το εύκολο και απολαυστικό μεζεδάκι που γίνεται στη …
Γρήγορο, εύκολο, νόστιμο, ελαφρύ και σχετικά υγιεινό σνακ/μεζεδάκι.
Την αρχή στις αλμυρές συνταγές που σας υποσχέθηκα, την κάνω με μια αγαπημένη λιχουδιά ισπανικής προέλευσης.Το, αποτελεί το κλασικό ισπανικό …
Αφού μας δρόσισε ο καιρός θα σας δροσίσω και εγώ. Ένα εύκολο και δροσερό σνακ, ή ένας γρήγορος μεζές για …
Πολύ γρήγορη και εύκολη συνταγή για φαγητό στη στιγμή! Πολύ γευστική συνταγή, με ψωμί που έχει περισσέψει, σάλτσα ντομάτας, φέτα …
Μήπως ήρθαν ξαφνικοί επισκέπτες και θέλετε να βγάλετε ένα ουζάκι, ένα κρασάκι, μια μπύρα αλλά δεν έχετε κατάλληλο μεζέ; Αν …
ΥΛΙΚΑ : 4 μεγάλες φέτες ψωμιού 2 κολοκυθάκια 1 μεγάλη ντομάτα Άλειμμα σκόρδου Ξηρό θυμάρι Ξηρός βασιλικός Αλάτι ελαιόλαδο
ΥΛΙΚΑ 12 φέτες ψωμί (γαλλική μπαγκέτα χρησιμοποιήσαμε εμείς) 1 ντομάτα 5-6 σκελίδες σκόρδο τριμμένες Φέτα Ελαιόλαδο Ρίγανη
Υλικά 1 μπαγκέτα 1φρέσκια ντομάτα πολτοποιημένη 1κ.σ. πελτέ ντομάτας 1κ.σ. βασιλικό 10ελιές γεμιστές με αμύγδαλο ¼φλ. Ελαιόλαδο…
Το τρώγαμε σαν δεκατιανό όλο το καλοκαίρι όταν είμαστε πιτσιρίκια, τριμμένη ντομάτα με φρέσκο ελαιόλαδο, ρίγανη ή βασιλικό και φέτα. …
Η Μπρουσκέτα είναι ένα υπέροχο Ιταλικό ορεκτικό, με το οποίο μπορεί να ξεκινήσει κανείς ένα παραδοσιακό γεύμα με Ιταλικές γεύσεις. …
Υλικά Μπρουσκετα με ντοματα 3 φετες ψωμι 1ντοματα σε κυβους 1 φρεσκο κρεμμυδι ψιλοκομμενο λιγο μαιντανο ψιλοκομμενο 4 κ.σ .ελαιολαδο …
.. σκέφτηκα να σας δείξω ένα από τα αγαπημένα μας βραδινά. Είναι από ‘κείνες τις γρήγορες συνταγές που τις συνοδεύουμε …
Υλικά: 2 μεγάλες ντομάτες χοντροκομμένες (500γρ.) 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο (100γρ.) 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1/2 …
ΥΛΙΚΑ για 12 κομμάτια -1 μπαγκέτα κομμένη σε 12 φέτες -12 λεπτές φέτες μοτσαρέλα Για τη σάλτσα: -2 ντομάτες ψιλοκομμένες …
Ημερομηνία Προβολής: 07/11/2011 Από τον chef Βασίλη Μάνδρο…
Φρέσκο ορεκτικό για τους λάτρεις του σκόρδου.