Γιουβαρλάκια κοκκινιστά με καρότα
Μια πολύ ωραία συνταγή ,καλοκαιρινή με φρέσκια ντομάτα
Μια πολύ ωραία συνταγή ,καλοκαιρινή με φρέσκια ντομάτα
Αφήνοντας το χοιρινό να μαγειρευτεί αργά στη σάλτσα τομάτας χτίζει μια βαθιά και πλούσια γεύση. Ττα ζυμαρικά (βίδες) ενσωματώθηκαν στη …
1½ κιλό μοσχάρι χτένι,ελιά, στήθος κομμένο σε μπουκιές 2 γεμάτες κ.σ. αλεύρι 2 σκ. σκόρδο 1 μεγάλο καρότο σε καρέ …
50 γρ. βούτυρο 750 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 1 συσκευασία ντοματάκια ψιλοκομμένα 2 καρότα …
Υλικά 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 300 γρ. χοιρινό κιμά 1 μεγάλο αυγό 50 γρ. τριμμένη φρυγανιά 75 γρ. τριμμένη παρμεζάνα …
Υλικά 1 μικρό κρεμμύδι 1/2 καρότο 1/2 κλωνάρι σέλινο 45 ml ελαιόλαδο 250 γρ. χοιρινό χωρίς κόκαλα κομμένο σε κύβους …
Το Παστίτσιο είναι ένα αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό του φούρνου της Ελληνικής Κουζίνας που γίνεται από βρασμένα μακαρόνια και κοκκινιστό κιμά …