ΠΕΡΚΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΕΛΙΕΣ & ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ
www.chefonair.gr
500 ΓΡ. ΠΕΡΚΑ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ 200 ΓΡ. ΕΛΙΕΣ ΡΟΔΕΛΑ 4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ ½ ΜΑΤΣ. …
500 ΓΡ. ΠΕΡΚΑ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ 200 ΓΡ. ΕΛΙΕΣ ΡΟΔΕΛΑ 4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ ½ ΜΑΤΣ. …
Μια εναλλακτική λύση με ψάρι του γλυκού νερού μαγειρεμένο με μια νέα νεροτερίστικη ματιά.
Μια ξεχωριστή και γευστικότατη ιδέα! Υλικά: Ντοματίνια τσέρι – 1/2 κιλό Μπακαλιάρος φιλέτο ξαλμυρισμένος – 5 φιλέτα Αρακάς – 1 …
Πολύ νόστιμο,το μπασάλμικο και τα μυρωδικά δίνουν υπέροχη γεύση στο ψάρι μας!!