πάστα πριμαβέρα – τα διάσημα ζυμαρικά της άνοιξης
www.pandespani.com
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Η φριτάτα είναι πιάτο Ιταλικής προέλευσης με βάση τα αυγά, σαν την γνωστή μας ομελέτα, εμπλουτισμένο με πρόσθετα συστατικά όπως …
Από τον Chef Δημήτρη Κοντόπουλο ,80 γρ. φιλέτο σαρδέλα & γαύρο 50 ml ελαιόλαδο Θυμάρι, δυόσμο, φρέσκια ρίγανη 1 σκελ. …