Galette ντομάτας με 3 τυριά
Για τη ζύμη:. 260 γρ. αλεύρι. παρμεζάνα τριμμένη. βούτυρο. 1 αβγό και 50 ml νερό. Για τη γέμιση:. 100 γρ. …
Για τη ζύμη:. 260 γρ. αλεύρι. παρμεζάνα τριμμένη. βούτυρο. 1 αβγό και 50 ml νερό. Για τη γέμιση:. 100 γρ. …
Tα μοναδικά κρουασάν βουτύρου «αφράτα» είναι λαχταριστά και έτοιμα για ψήσιμο. Μπορείτε να τα απολαύσετε, εύκολα και γρήγορα, σκέτα, αλλά …
Μία τελείως διαφορετική τούρτα από τις συνηθισμένες, εμπνευσμένη από εμένα.
Υλικά της συνταγής μας Για τη ζύμη 1 φαρίνα απ αλεύρι 500 γρ. 1 κούπα γάλα χλιαρό 1/2 κούπα νερό …
Πάστα Καπρέζε (από το Κάπρι) με πένες στη θέση των ζυμαρικών στα χρώματα και στις γεύσεις της Ιταλίας, κλέβοντας το …
Μέχρι αυτό το σημείο νομίζω ότι το κατέχω με τις ζύμες! Από εκεί και πέρα το έχω χάσει το τρένο….μάλλον… …
Συνδυασμός από 2 συνταγές του Άκη Πετρετζίκη, από τον οποίο όποτε έχω δοκιμάσει λιχουδιές έχουν πετύχει χωρίς καμία δυσκολία! Γίνεται, …