πάστα πριμαβέρα – τα διάσημα ζυμαρικά της άνοιξης
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Υλικά συνταγής 500γρ. βίδες (ή άλλο κοντό ζυμαρικό) 250γρ. κρέμα γάλακτος 8 μανιτάρια λευκά κομμένα στα τέσσερα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο …
Μια νόστιμη αλλά και εμφανίσιμη ιδέα για να παρουσιάσουμε αυτό το παραδοσιακό μας πιάτο.
Ξεκινάμε λοιπόν με μια υπέροχη και αγαπημένη συνταγή Παπαρδέλες με κοτόπουλο, μανιτάρια και κολοκύθα! Ελπίζω να μην σας φοβίσει η …
Από τον Chef Δημήτρη Κοντόπουλο ,80 γρ. φιλέτο σαρδέλα & γαύρο 50 ml ελαιόλαδο Θυμάρι, δυόσμο, φρέσκια ρίγανη 1 σκελ. …
Τι χρειαζόμαστε: 800 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο, κομμένο σε μέτριους κύβους 3 πιπεριές πολύχρωμες, κομμένες σε μέτρια τετράγωνα κομμάτια 8 τοματίνια …