πάστα πριμαβέρα – τα διάσημα ζυμαρικά της άνοιξης
www.pandespani.com
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Το πιο διάσημο Ισπανικό πιάτο στην χορτοφαγική εκδοχή του! της Βίκυς Χριστοπούλου
Ένας πρωτότυπος τρόπος να συνδυάσουμε ζυμαρικά, λαχανικά και ταχίνι, προσφέροντας ταυτόχρονα στον οργανισμό μας επιπλέον πηγές ενέργειας!
Από τον Chef Χρόνη Δαμαλά Ημερομηνία προβολής 21/06/2013 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής ,350 γρ. …
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΜΙΣΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΑΧΙΒΑΔΕΣ ΕΝΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ 4 ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΛΙΓΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΜΙΣΟ ΦΛ.ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΡΙΓΑΝΗ 1 ΦΛ.ΤΟΥ ΚΑΦΕ …
Απλό, πλήρες και χορταστικό αν το συνδυάσουμε με ψωμί φρέσκο ή φρυγανισμένο. Υλικά 1 μέτριο μπρόκολο 4 – 6 αυγά, …