ΤΙΈΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΥΛΊΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
Γιά την συνταγή είχαμε μιλήσει πολύ αναλυτικά εδώ και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το επαναλάβουμε. Απλά να θυμίσουμε …
Γιά την συνταγή είχαμε μιλήσει πολύ αναλυτικά εδώ και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το επαναλάβουμε. Απλά να θυμίσουμε …
Τα λιγκουίνι με θαλασσινά είναι ένα κλασικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, νόστιμο, με τη γεύση της θάλασσας. Με σουπιά, καλαμάρι, …
Υλικά 500 γρ. ψίχα από μύδια και διάφορα άλλα θαλασσινά (χτένια, γυαλιστερές, κυδώνια, γαρίδες) 2 πράσινα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2 σκελίδες …
Υπήρξε μια εποχή που η νηστεία μου φαινόταν ο «μικρός Γολγοθάς» της Μεγάλης Εβδομάδας, η μητέρα μου είχε την συνήθεια …
Για το πιλάφι 2 -1/2 φλ. ρύζι νυχάκι 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σπιτικό ζωμό λαχανικών 5 φλ. …
Μια σούπα ποίημα προς τις θαλασσινές γεύσεις!ΥΛΙΚΑ 300 γρ. μύδια 12 μεγάλες φρέσκες γαρίδες 250 γρ. γόνος καλαμάρι (ή ένα …
Λίγο πιο ιδιάζουσα χρήση των υλικών μας,αλλά όλα είναι δυνατά και όλα μπορούμε να τα κάνουμε εύκολα!! Ένα γευστικό πιάτο …
Τα μύδια είναι το ιδανικό συνοδευτκό για τσίπουρο, ούζο, κρασί ή μπύρα! Δοκιμάστε αυτή την εύκολη και νόστιμη συνταγή, υπέροχα …