ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Βασική αρχή για το κρέας απο κυνήγι είναι ότι πρέπει να μαριναριστεί για αρκετές ώρες, ώστε να γίνει μαλακό και …
Βασική αρχή για το κρέας απο κυνήγι είναι ότι πρέπει να μαριναριστεί για αρκετές ώρες, ώστε να γίνει μαλακό και …
Η πλέον παραδοσιακή συνταγή για μαγείρεμα κυνηγιού.
θα χρειαστούμε: 1,5 κιλό αγριογούρουνο 1 ποτ. χυμό ντομάτας 1 κουτ. πελτέ ντομάτας 1 κουτ. πελτές ροδιού 3 μπαχάρι 1 …
Αγριογούρουνο “λουκούμι” Υλικά (8) : 2 ½ κιλά σπάλα αγριογούρουνου με το κόκκαλο, σε μεγάλα κομμάτια 80 ml ελαιόλαδο 1 …