Hünkâr Beğendi (Μοσχαράκι τας κεμπάπ με πουρέ μελιτζάνας)
syntageskamomata.blogspot.gr
Υλικά (για τας κεμπάπ) 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή ελιά (σε θερμοκρασία δωματίου) * 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 πιπεριές …
Υλικά (για τας κεμπάπ) 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή ελιά (σε θερμοκρασία δωματίου) * 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 πιπεριές …
Λατρεύω τα Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και τις παραδοσιακές γεύσεις! Τα αγοράζω, όπου τα βρω και συγκεντρώνω παραδοσιακές συνταγές της περιοχής …
Ένα εξαιρετικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας, που φέρνει το όνομα αυτού του Γάλλου “ευεργέτη” μας (και μην απορείτε που τον …