Μπακαλιάρος με λαχανικά στον φούρνο
Παλιά και παραδοσιακή συνήθεια είναι το μαγείρεμα του μπακαλιάρου την ημέρα του Ευαγγελισμού.Σε αυτήν την ανάρτησή μας θα βρείτε συγκεντρωμένες …
Παλιά και παραδοσιακή συνήθεια είναι το μαγείρεμα του μπακαλιάρου την ημέρα του Ευαγγελισμού.Σε αυτήν την ανάρτησή μας θα βρείτε συγκεντρωμένες …
Η μπακαλιαρόπιτα, φτιάχνεται κυριώς στα Επτάνησα, καθώς και στα παράλια της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας.Ανάλογα με την περιοχή, η …
Υλικά συνταγής 1.200 γρ. μπακαλιάρος παστός 500γρ. σάλτσα ντομάτας σπιτική ή εμπορίου 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 κ.γ. ζάχαρη 1 …
Ο βακαλάος ή μπακαλιάρος είναι ψάρι του γένους Γάδος (Gadus) της οικογένειας των γαδιδών. Είναι ψάρι που εκτιμάται πολύ για …
Υλικά: 600γρ. μπακαλιάρο παστό (ξαρμυρισμένο στο νερό τουλάχιστον 12 ώρες αλλάζοντας το νερό 3-4 φορές) και κομμένο σε μεγάλα κομμάτια …
Μια διαφορετική πρόταση, γι᾿ αυτούς που τον βαρέθηκαν ή δεν τους αρέσει ο τηγανιτός βακαλάος και η σκορδαλιά.Γίνεται πολύ νόστιμο, …
Ένας γευστικός τρόπος για να χρησιμοποιούμε τον παστό μπακαλιάρο εκτός από σκ&omicro