Μοσχαράκι με πουρέ κοκκινιστό ογκρατέν Αντώνης
Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια απλό αλλά τοσο διαφορετικό. Από τα πιο ωραία φαγητό. Μέτριο σε δυσκολία 45 λεπτά …
Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια απλό αλλά τοσο διαφορετικό. Από τα πιο ωραία φαγητό. Μέτριο σε δυσκολία 45 λεπτά …
Αυτή η συνταγή είναι για αυτούς που τρώνε καυτερά. Πάραυτα αξίζει να την δοκιμάσετε γιατί είναι πολύ ιδιαίτερη…. Υλικά 1 …
Υλικά 3 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γρ, μοσχάρι (από ποντίκι) 400 γρ. ντοματοπολτός με ψιλοκομμένη ντομάτα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα ¼ κ. …
Και για να είμαστε και στο κλίμα των ημερών, είπα να δοκιμάσω να φτιάξω Goulash, το διάσημο πιάτο από την …
Υλικά Μοσχάρι σπάλα 12οο γρ Λαζάνια 1 πακέτο Ντομάτες φρέσκιες 5-6 τεμ μέτρια Ντοματοπολτός 1/2 κουτί Σκόρδο 3 σκελίδες Πιπέρι …
Υλικά Για την γέμιση Μοσχαράκι 700 γρ (χτένι ή σπάλα) Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Κόκκινο …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος λάπα 500 γρ Ψωμί ψίχα 1 φλιτζάνι του τσαγιού Κρεμμύδι ξερό 1 1/2 τεμ Δυόσμος 1 κουτάλι …
Για τους λάτρεις των κοκκινιστών, μία συνταγή με μοσχαράκι που η γεύση της ισορροπεί ευχάριστα ανάμεσα στο γλυκό και το …