Εκμέκ παγωτό με βάση τσουρέκι
.Σήμερα θα σας πω πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε την βασιλόπιτα-τσουρέκι που μας περίσσεψε, ετοιμάζοντας πανεύκολα ένα γλυκό που δεν θα …
.Σήμερα θα σας πω πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε την βασιλόπιτα-τσουρέκι που μας περίσσεψε, ετοιμάζοντας πανεύκολα ένα γλυκό που δεν θα …
250 γρ. φύλλο κανταΐφι 250 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 250 γρ. φουντούκια 150 γρ. σταφίδες ξανθές 150 γρ. …
Σύμφωνα με την ελληνική παράδοση, τις ημέρες της Αποκριάς και κυρίως την εβδομάδα της Τυρινής συνηθίζονται τα γλυκά με βάση …
500 γρ. νερό 250 γρ. ζάχαρη 100 γρ. μέλι 1 λεμόνι κομμένο στη μέση 2 ξύλα κανέλλας 200 γρ. αμύγδαλα …
Από τον Pastry Chef Δημήτρη Λεμοντζόγλου ,10 φύλλα Βηρυτού 500 γρ. φιστίκι αράπικο 50 γρ. Flora με 25% βούτυρο 1 …
Υλικά 1 πακ. φύλλο Βηρυτού 500 γρ. σουσάμι 500 γρ. φρυγανιά τριμμένη 250 γρ. καρύδια ½ lt ελαιόλαδο Άλτις Απαλό …
Έψαχνα πολύ καιρό να βρω μια συνταγή για τελειο εκμέκ καταίφι, μέχρι που στο chef στον αέρα παρουσιάστηκε η παρακάτω …
Από την Ρένα Αλεξίου ΥΛΙΚΑ 750 γρ. καταϊφι 375 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο Flora Soft 3 κ.σ. λεμόνι 2 lt …