Ψωμάκια γεμιστά με πραλίνα φουντουκιού και ξηρούς καρπούς
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 1 κιλό αλεύρι ¾ ποτήρι νερού ηλιέλαιο 1 ποτήρι ζάχαρη 1½ φακελάκι μαγιά ξερή 1½ …
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 1 κιλό αλεύρι ¾ ποτήρι νερού ηλιέλαιο 1 ποτήρι ζάχαρη 1½ φακελάκι μαγιά ξερή 1½ …
Για να ισορροπήσω λίγο αυτή τη “ταραχή” εντός μου, καταπιάστηκα απόγευμα καιρός (και μάλιστα άκρως βροχερός και μουσκεμένος) με ψωμάκια …
Υλικά Για την ζύμη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ Ελαιόλαδο 130 ml Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Νερό χλιαρό 150 ml …
Διαφορετικό μεν, αλλά με υλικά απλά και σχετικά εύκολο να υπάρχουν σε μια κουζίνα σχεδόν όλες τις μέρες του χρόνου. …
Τα μοντέρνα μαριτότσι, έχουν μακρόστενο σχήμα, συνειρμικά φαλλικό, ενώ εμπλουτίζονται με ζαχαρωμένα φρούτα, σταφίδες και κουκουνάρια, όλα υλικά πολύ αγαπητά …
Για τα ψωμακια 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γρ. ζάχαρη 3 γρ. αλάτι 5 γρ. ξηρή μαγιά …
250 γρ. αλεύρι για τσουρέκι (ή απλό σκληρό) 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά 10 γρ. μέλι 25 γρ. ζάχαρη λίγο αλάτι …
Αφράτα ρολλάκια με κρέμα αμυγδάλου.
Πολυ όμορφα ζυμαρένια τριαντάφυλλα!!
Πολύ ωραία αφράτα ψωμάκια για πρωινό ή απογευματινό.
Είναι ένα ψώμακι με τρείς υπέροχες γεύσεις . Κατάλληλο για τον πρωινό καφέ και απογευματινό καφέ μας .
Ψωμάκι-τσουρεκάκι γευστικό και αφράτο!