Ψητή κρέμα λεμονιού Παρλιάρου
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη μαζί με το αμύγδαλο, τα αβγά, το χυμό και το ξύσμα. Στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο. Ομογενοποιούμε …
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη μαζί με το αμύγδαλο, τα αβγά, το χυμό και το ξύσμα. Στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο. Ομογενοποιούμε …
Υλικά της συνταγής μας 1 συσ/σία φύλλο σφολιατίνι για μιλφέιγ ψημένο με 3 φύλλα στο Σ.Μ 600 gr. γάλα πλήρες …
Αυτά είναι επιδόρπια με χαρακτήρα! Αυτή, η συγκεκριμένη συνταγή που παρουσιάζουμε σήμερα, πετυχαίνει την γευστική ένταση χρησιμοποιώντας λάιμ και λεμόνι, …
Επιδόρπιο που θυμίζει ζελέ με πλούσια κρεμώδη υφή, ελαφρά ξινό αλλά ούτε και πολύ γλυκό σίγουρα όμως εξαιρετικά χωνευτικό!
Οι μέρες είναι ζεστές και τα επιδόρπια που αναζητάμε τα θέλουμε ελαφρά, δροσιστικά και αρωματικά. Αυτήν την κρέμα λεμονιού μου …
Λεμονάκι μυρωδάτο και μοσχοβολάει………οτιδήποτε, χαχα! Μια τάρτα με κρέμα λεμονιού, νόστιμη και αρωματική!Η κρέμα λεμονιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο …
Δροσερή τάρτα με άρωμα λεμόνι. Για την ζύμη Αλεύρι – 300 γρ Άχνη ζάχαρη – 100 γρ Βούτυρο – 200 …
Θα χρειαστούμε:Για τα μπισκότα80 γρ. μαργαρίνη 50 γρ. βούτυρο αγελάδας 90 γρ. ζάχαρη άχνη 1 αυγό 1 μασουράκι άρωμα βανίλιας …
Η επόμενη συνταγή δεν είναι από το βιβλίο αλλά θα μπορούσε να είναι. Λέμε τώρα. Δεν φτιάχνω συχνά cupcakes γιατί …
Καθώς οι ζέστες όλο και δυναμώνουν, τα γλυκάκια που αποζητάμε είναι τα δροσερά και νόστιμα!Έτσι σήμερα σας προτείνουμε ένα πανεύκολο …