Ρολό κακάο με άλειμμα πραλίνας και ξηρούς καρπούς
www.lovecook.gr
Υλικά – 3 αυγά – 160 γρ. ζάχαρη – 120 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του – 20 γρ. κακάο …
Υλικά – 3 αυγά – 160 γρ. ζάχαρη – 120 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του – 20 γρ. κακάο …
Ένας γιορτινός κορμός με ένα υπέροχο παντεσπάνι ρολό: Υλικά: Για το κέικ: 4 αυγά 50γρ. γάλα 50 γρ. αραβοσιτέλαιο 70 …
Ουσιατικά είναι μία pasta genovese (ή pâte génoise), δηλαδή ένα παντεσπάνι με βούτυρο, το οποίο περιέχει όμως και αλεύρι αμυγδάλου…Θα …
Γευστικότατο ρολό χωρίς να έχει έντονη τη γεύση της κίτρινης κολοκύθας, με πολλά μπαχαρικά και γέμιση κρέμας τυριού!
Την ιδέα την είχα αλλά για να καταφέρω να την εφαρμόσω έψαξα το αγαπημένο μου βιβλίο με σοκολατένια γλυκά του …
Γευστικό ρολό με γέμιση από κρέμα βανίλιας και ψιλοκομμένα καρύδια!!…
Η αυθεντική συνταγή με βανίλια και τριμμένο παντεσπάνι…