Κέικ σε φύλλο τάρτας με κρέμα
Υλικά για 1 στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: Για το φύλλο: 500 γρ. αλεύρι 350 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 …
Υλικά για 1 στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: Για το φύλλο: 500 γρ. αλεύρι 350 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 …
Όπως σας υποσχέθηκα σήμερα θα σας αναρτήσω την μους πραλίνας του Παρλιάρου. Σχετικά εύκολη διαδικασία, εκείνο που θέλει περισσότερο χρόνο …
Η λίντζερ τόρτε, δηλαδή η τάρτα του Λίντς, είναι ένα γλυκό που προέρχεται από την πόλη Λίντς της Αυστρίας. Βασικά …
Η τριφτή μηλόπιτα της γιαγιάς Ανδρομάχης (εδώ) είναι κλασσική αξία, πολύ πετυχημένη και πολύ αγαπημένη. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, …
Φθινοπωρινή Τάρτα με “Oreo” φτιαγμένη με Καραμέλα και Καϊμάκι
Τα παιδιά θα τη λατρέψουν και οι μεγάλοι θα ξετρελαθούν. Ένα γλυκό που τελειώνει αμέσως!
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ Οι τάρτες είναι ιδιαίτερα ευέλικτα γλυκάκια : εύκολες στην παρασκευή τους, ενώ οι συνδυασμοί …
Μοσχοβολάει μοσχολέμονο, λεμόνι, φουντούκι και σοκολάτα. Ένας εκπληκτικός συνδυασμός που μαγεύει όραση, όσφρηση και γεύση! Μια πανεύκολη διαδικασία κι ένα …
Τάρτα με Μπανάνες, με κριτσανιστή βάση φτιαγμένη από τριμμένο φουντούκι και κανέλα. Γεμισμένη με κλασική κρέμα ζαχαροπλαστικής και κρέμα σαντιγύ.Η …