ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΡΑΚΑ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΑΝΗΘΟΥ
shogunkitchen.blogspot.com
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Στα Γρεβενά μπορεί κανείς να βρει ταβέρνες που σερβίρουν πάνω από 100 είδη μανιταριών! Τα ιδιαίτερα αρώματά τους και η …
Μια τάρτα που μπορεί να αποτελέσει κύριο γεύμα, συνοδευτικό σε ένα τραπέζι ακόμη και συνοδευτικό και μόνο για ένα ποτήρι κρασί …
Τώρα που τα κρύα έχουν σφίξει, δεν υπάρχει καλύτερο βάλσαμο από μια ζεστή, λαχταριστή σούπα! Σήμερα λοιπόν μαγειρεύουμε μια σούπα …