Περσική ομελέτα μυρωδικών (Kuku sabzi) με φέτα
Ονομάζεται Kuku sabzi (κουκού σαμπζί) και κατά καιρούς έχω βρει διάφορες εκδοχές της αλλά αυτή είναι η αγαπημένη μου. Είναι …
Ονομάζεται Kuku sabzi (κουκού σαμπζί) και κατά καιρούς έχω βρει διάφορες εκδοχές της αλλά αυτή είναι η αγαπημένη μου. Είναι …
Σήμερα την κάναμε ένα αλμυρό ψωμάκι, πολύ μοσχομυριστό και αφράτο ! Ένα ψωμάκι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Εμείς ξετρελαθήκαμε! Δοκιμάστε …
600 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 150 γραμ. αλεύρι καλαμποκιού, 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό, 1 μεγάλο αυγό, 80 γραμ. …
Για τη ζύμη 1+2/3 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα ζάχαρη 2 πρέζες αλάτι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1+1/2 …
ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 30′-45′ Υλικά 1 κιλό χοιρινό ψαρονέφρι 1 ψιλοκομμένο μέτριο κρεμμύδι 50 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο στο φούρνο 2 πιπεριές …
ΥΛΙΚΑ Για τον μπακαλιάρο: 1 μεγάλο φιλέτο παστό μπακαλιάρο περίπου 1 κιλό 1 αυγό 330 ml σόδα (ή μπύρα) 200 …
Υλικά για την ζύμη 500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ ζάχαρη 1 φακελάκι μαγιά 1/2 κ.γ. αλάτι 240 …