ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ
Από την Αργυρώ Τσεμπερλίδου ΥΛΙΚΑ 300 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 400 γρ. ζάχαρη κρυσταλική 3 αβγά 150 γρ. …
Από την Αργυρώ Τσεμπερλίδου ΥΛΙΚΑ 300 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 400 γρ. ζάχαρη κρυσταλική 3 αβγά 150 γρ. …
Με αμύγδαλα και ινδοκάρυδο γίνεται αυτό το νόστιμο ρεβανί.
Από μικρή θυμάμαι κάθε χρόνο στην γιορτή της η μαμά μου έφτιαχνε κάτι τρουφάκια φοβερά!Κάνεις δεν μπορούσε να αντισταθεί και …
Ένα διαφορετικό γευστικό κέικ σοκολάτας με γέμιση από κρέμα, ινδική καρύδα και φουντούκια!!
– Αφράτα cupcakes με λεμόνι και αμαρέτο – Cupcakes με λεμόνι, αμαρέτο και κομματάκια μαύρης κουβερτούρας – Cupcakes με λεμόνι, …
Υλικά: – 2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ – 1 φλιτζάνι καρύδια ψιλοκομμένα – 200 γραμμάρια μαλακή μαργαρίνη – 3/4 φλιτζανιού ζάχαρη …
Υλικά: – 1 βιτάμ – 2 πακέτα πτι-μπερ – λίγο γάλα για να βουτήξουμε τα μπισκότα – 3 κουταλιές κακάο …
Για όσους δε θέλουν ή δεν πρέπει να τρώνε ζάχαρη.
H πρώτη καρυδόπιτα που έφτιαξα! Και η πιο νόστιμη του Κ ό σ μ ο υ!!!!
Η συγκεκριμένη τούρτα μοιράστηκε σε δύο μέρη για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν ήθελαν όλοι την ίδια γεύση κι …
Υλικά 450 γρ. Ζάχαρη 150 ml. νερό 250 γρ. Βούτυρο…
Αλλιώτικος λευκός αφράτος χαλβάς σιμιγδαλιού με ινδοκάρυδο.
Γλυκάκια με σοκολάτα και μπισκότο.