ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ BADAMI (चिकन बादामी)
shogunkitchen.blogspot.com
Κοτόπουλο, μαγειρεμένο σε μια πλούσια σάλτσα με γιαούρτι, αμύγδαλο και φιστίκια Αιγίνης, αρωματισμένο με γκαράμ μασάλα (το γνωστό ινδικό μείγμα …
Κοτόπουλο, μαγειρεμένο σε μια πλούσια σάλτσα με γιαούρτι, αμύγδαλο και φιστίκια Αιγίνης, αρωματισμένο με γκαράμ μασάλα (το γνωστό ινδικό μείγμα …
Το πιάτο που φτιάξαμε σήμερα είναι από τα πιο εύκολα στην παρασκευή. Δεν απαιτεί καμία ιδιαίτερη τεχνική, δεν περιέχει κανένα …
Το μενού μας σήμερα είχε σπιτικά κεμπάπ! Όμως αυτή τη φορά επιλέξαμε να διαφοροποιηθούμε και να τα φτιάξουμε χρησιμοποιώντας κιμά …
Μια συνταγή απίθανη από την Ινδονησία!