Σπαγγέτι με πέστο αβοκάντο
Το σπαγγέτι με το πέστο αβοκάντο υπήρξε από τις συνταγές που ξαφνιάζουν πολύ ευχάριστα για διάφορους λόγους. Πρώτα απ’ όλα …
Το σπαγγέτι με το πέστο αβοκάντο υπήρξε από τις συνταγές που ξαφνιάζουν πολύ ευχάριστα για διάφορους λόγους. Πρώτα απ’ όλα …
Εύκολη, διαφορετική και κυρίως πεντανόστιμη! Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε. 1 ψαρονέφρι σε φέτες 2-3 κ.σ. σόγια σως 1 …
Θα φτιάξουμε ένα πολύ νόστιμο ρύζι το οποίο σερβίρεται σαν συνοδευτικό στα φαγητά μας, αλλά μπορούμε να το φάμε και …
Για τη ζύμη 1+2/3 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα ζάχαρη 2 πρέζες αλάτι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1+1/2 …
Υλικά (για 4 άτομα): 300 γρ. ρύζι (τύπου καρολίνα ή γλασέ), 1 κύβος ζωμού λαχανικών, 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για το …
Το γεμιστό καπόνι, είναι το παραδοσιακό, οικογενειακό, κυρίως πιάτο, για τα Χριστούγεννα. Κάτι σαν σημείο αναφοράς για αυτές τις γιορτές …
600 γρ. πράσο κ/ψ 500 γρ. πατάτα τριμμένη 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα 1 ζελεδάκι λαχανικών 3 σκελίδες σκόρδο 10 γρ. …
Ριγκατόνι με πέστο βασιλικού και Αιγίνης ΑπόΤο πέστο με μια άλλη ματιά..Ριγκατόνι – 1 κουτίΝερό – για το βράσιμοΕλαιόλαδο – …
Υλικά Αγκινάρες – 5 (φρέσκιες ή κατεψυγμένες) Κουκουνάρι – 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Ρύζι Καρολίνα – 1 1/2 φλυτζάνι του …