ελαφριά τάρτα με μούρα – φορτώστε κατά βούληση
www.pandespani.com
Διόλου ή ελάχιστα γλυκιά, με κομψή γεύση και πλούσια, μπισκοτένια υφή. Μελαμψή από φύση, συγκριτικά ελαφριά τάρτα με μούρα της …
Διόλου ή ελάχιστα γλυκιά, με κομψή γεύση και πλούσια, μπισκοτένια υφή. Μελαμψή από φύση, συγκριτικά ελαφριά τάρτα με μούρα της …
Μια ελαφρώς διαφορετική εκδοχή της Πάβλοβα με φλοιό λεμονιού, καβουρδισμένα αμύγδαλα, σταγόνες σοκολάτας και διάφορα φρούτα του δάσους.
Η συνταγή είναι της Ναταλίας! Υλικά: 1 ποτήρι λάδι 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό για το σιρόπι: 3 ποτήρια ζάχαρη 4 …
Υλικά: Βάση μπισκότο: 50 γρ. αλεύρι 30 γρ. κορν φλάουρ 1/2 κοφτό κ.τ, μπέικιν πάουντερ 2 αυγά 2 κ.α. άσπρο …
Υλικά συνταγής 1 ποτήρι ηλιέλαιο 200γρ. αλεύρι κοσκινισμένο 1 μπέικιν κοσκινισμένο 200γρ. ζάχαρη 4 μήλα κομμένα σε ζάρια 3 αυγά …
Ένα ελαφρό, αφράτο πιλάφι από κινόα σερβίρεται μαζί με φέτες από ψαρονέφρι, τεμαχισμένο μήλο, ξηρά μούρα, καρύδια και τυρί φέτα …