ΚΑΡΙΟΚΕΣ
Από τα πιό αγαπημένα κεράσματα των παδικών μας χρόνων! Η ιδέα να φτιάξω καριόκες ξεκίνησε από μερικά κομμάτια παντεσπάνι, που …
ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΥΛΙΚΑ: 1 ΔΟΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 1 ΔΟΣΗ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ 2 ΚΟΥΤΙΑ ΜΟΡΦΑΤ 200 gr ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ 150 gr ΣΟΚΟΛΑΤΑ …
Πραλίνα άλειμμα από φυστίκια τύπου Αιγίνης…Όπως ήταν φυσικό, περίμενα την κατάλληλη στιγμή για την χρήση του. Και αυτή ήρθε, την …
Υλικά 1 βάση σοκολάτα για τούρτα (έτοιμη) Για την κρέμα 600 γρ. τυρί κρέμα 300 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 3 κουταλιές …
Ο μπακλαβάς είναι νόστιμο σιροπιαστό γλυκό της Μέσης Ανατολής αλλά και της παραδοσιακής Ελληνικής κουζίνας. Εορταστικός τις περισσότερες φορές, αφού …
Υλικά 2 στρογγυλά φύλλα παντεσπάνι σοκολάτας (22 εκ.) 300 γρ. καραμελωμένα αμύγδαλα Μίγμα α’ 250 γρ. γάλα 40 γρ. ζάχαρη …
Υλικά 500γρ.σοκολατα κουβερτουρα 200γρ.κρεμα γαλακτος φυτικη…
Ιδού λοιπόν μια τούρτα, χρωματιστή, με φυστικάκι Αιγίνης, που μπορείτε να την φτιάξετε και να την προσφέρετε σε πολλές περιστάσεις. …
Υλικά Παντεσπάνι – 1 μεγάλη βάση βλ συνταγή Τούρτα τιραμισού Αυγά – 2 Παγωτό παρφέ βανίλια – 6 μπαλάκια Αμυγδαλόψιχα …
Με σπιτικό παντεσπάνι η τούρτα μας, δίχρωμη μιας και η κρέμα περιέχει δύο σοκολάτες, λευκή και σκούρα.Στολισμένη στην επιφάνεια με …
Η αυθεντική συνταγή με βανίλια και τριμμένο παντεσπάνι…