Για να κάνετε επιτυχημένα, αφράτα τσουρέκια, υπάρχουν δύο μυστικά. Να προσθέσετε το βούτυρο στο τέλος και να μην τα παραζυμώσετε.
Συνταγές με ξύσμα λεμονιού με αμύγδαλα και βούτυρο για Γλυκά ζύμης
-
-
Για να κάνετε επιτυχημένα, αφράτα τσουρέκια, υπάρχουν δύο μυστικά. Να προσθέσετε το βούτυρο στο τέλος και να μην τα παραζυμώσετε. …
-
Αφράτα ρολλάκια με κρέμα αμυγδάλου.
-
Για να κάνετε επιτυχημένα, αφράτα τσουρέκια, υπάρχουν δύο μυστικά. Να προσθέσετε το βούτυρο στο τέλος και να μην τα παραζυμώσετε.Διαλύστε …
-
ΥΛΙΚΑ • 1 κιλό Αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 250 γρ. μαλακό Βούτυρο • 400 γρ. Ζάχαρη • 4 …