Πίτσα με παστουρμά
Καλημέρα σε όλους. Ναι ναι μη γελάτε, πίτσα με παστουρμά. Μια ιδιαίτερη γεύση αρκεί να μην το παρακάνουμε και διατηρούμε …
Καλημέρα σε όλους. Ναι ναι μη γελάτε, πίτσα με παστουρμά. Μια ιδιαίτερη γεύση αρκεί να μην το παρακάνουμε και διατηρούμε …
Εύκολο, γρήγορο, χωρίς κόπο, gourmet πιάτο με κλασική φινέτσα και παραδοσιακές ρίζες. Την ευχάριστη έκπληξη στον ουρανίσκο κάνει η μαρμελάδα …
Μια πίτα κόλαση. το κασέρι να λιώνει, να κάνει εκείνο το μαστιχωτό, και να σου έρχεται και η καπνιστή γεύση …
Υλικά Αυγά 6 τεμ Παστουρμάς 4 φέτες ψιλοκομμένες Πατάτες 4 κομμένες σε καρέ Κασέρι 100 γρ τριμμένο Βούτυρο 1 κουταλιά …
Για τη ζύμη σφολιάτας 1 ποτήρι νερό χλιαρό 1 φλιτζάνι του καφέ λάδι λίγο ξύδι (αν θέλουμε προσθέτουμε και 2 …
Υλικά Φασόλια 500 γρ Παστουρμάς 100 γρ χοντροκομμένος Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ ψιλοκομμένα Ντοματοπολτό 1 κουταλιά σούπας Ντοματάκι κον κασέ …
Ρολάκια με πικάντικο παστουρμά, νόστιμο κασέρι, πιπεριά ψημένη τουρσί και φρέσκια τομάτα. Εξαιρετικός μεζές με την ιδιαίτερη γεύση και το …
ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑΚΙΑ Το πάντρεμα της Αντολής με την Δύση. Η ιδέα γι’ αυτά τα παστουρμαδοπιτάκια, ήρθε απο τα rustici leccesi. Αν …
Υπάρχουν πολλές εκτελέσεις για αυτή τη συνταγή. Με αυτά τα υλικά, όμως,σπάζει η έντονη μυρωδιά του παστουρμά, αλλά παραμένει αναλλοίωτη …
Υλικά Παστουρμάς – 300 γρ σε λεπτές φέτες Φύλλο κρούστας – 300 γρ Αυγά – 5 Γάλα – 1 φλυτζάνι …
Υλικά (για 4-5 κομμάτια) Για τη ζύμη: 1 κιλό αλεύρι σκληρό 45γρ. νωπή μαγιά 1 κ.γ. αλάτι 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο …
Για τη ζύμη: -1 κιλό αλεύρι σκληρό -45γρ. νωπή μαγιά -1 κ.γ. αλάτι -2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο -150 ml φρέσκο γάλα …