Νιόκι αλ ραγού (gnocchi al ragu)
Υλικά συνταγής για τα νιόκι 500γρ. πατάτες 2 λίτρα νερό 500γρ. αλάτι χοντρό 100γρ. αλεύρι τύπου “00” (για πίτσα) για …
Υλικά συνταγής για τα νιόκι 500γρ. πατάτες 2 λίτρα νερό 500γρ. αλάτι χοντρό 100γρ. αλεύρι τύπου “00” (για πίτσα) για …
1 μέτρια πατάτα 250 γρ. αλεύρι 1 αβγό Αλάτι-πιπέρι 300 ml κρέμα γάλακτος Arla 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak 140 γρ. …
Σπιτικά Νιόκι με φέτα και λιαστή ντομάτα…Μμμμμ!!! Η φέτα και η λιαστή ντομάτα δεν μετατρέπουν τα νιόκι σε ελληνικό πιάτο?! …
Υλικά συνταγής 600γρ. πατάτες κομμένες σε κύβους 2 κ.σ. βούτυρο ή ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο ½ πράσο …
Τα νιόκι (gnocchi) είναι γνωστά στους λάτρεις της Ιταλικής κουζίνας! Στη γειτονική Ιταλία τρώγονται σαν πρώτο πιάτο, αντί της πάστας …
Τα σπιτικά νιόκι είναι ανώτερα στη γεύση και πιο υγιεινά, γιατί δεν περιέχουν παρά μόνο πατάτες και αλεύρι.Συμβουλές Τα σπιτικά νιόκι …
Τα Pierozki ή Pierogi είναι παραδοσιακά χειροποίητα γεμιστά ζυμαρικά της Πολωνικής Κουζίνας. Για όσους γνωρίζουν, μοιάζουν με τα βαρένικα της …
Υλικά: 500 γρ.ζυμαρικά (της αρεσκείας μας)Υλικά για τους ψαροκεφτέδες 3 φιλέτα ψαριού φρέσκα (ή κατεψυγμένα) 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 3 …
Υλικά και εκτέλεση Φτιαχνουμε το προζυμι με νερο, αλευρι και λιγη μαγια απο τον φουρνο της γειτονιας. Το αφηνουμε δυο …