Χοιρινή τηγανιά με σέσκουλα
www.gastronomos.gr
Υλικά 700 γρ. χοιρινό (κατά προτίμηση μπούτι, ή ψαρονέφρι), κομμένο σε φέτες, πάχους περίπου 1,5 εκ. 1 κιλό σέσκουλα, καθαρισμένα …
Υλικά 700 γρ. χοιρινό (κατά προτίμηση μπούτι, ή ψαρονέφρι), κομμένο σε φέτες, πάχους περίπου 1,5 εκ. 1 κιλό σέσκουλα, καθαρισμένα …
,500 γρ. κρέας μοσχαρίσιο (νουά ή στρογγυλό) 2 κ.σ. ρευστή μαργαρίνη Βιτάμ Culinesse 250 γρ. μαγιονέζα Hellmann’s Light 150 γρ. …
Μια αυτοκρατορική συνταγή από το μακρινό Königsberg.
Από τη Γωγώ Γιαννακοπούλου ΥΛΙΚΑ Για το αρνάκι: 1 ½ κ. αρνάκι μπούτι 2 σκελ. σκόρδο ½ ματσ. δυόσμο 1 …
Πάντως, σας εξομολογούμαι ότι μετά την πρώτη δοκιμή, το μπεφ Αρλεζιέν έχει καθιερωθεί μέσα στο ρεπερτόριο των πιάτων που φτιάχνω …
Αναμφισβήτητα ειδικό πιάτο, που σε όσους αρέσει, το εκτιμούν ιδιαίτερα. Το τρώμε συνήθως έξω σε μερίδες μπουτίκ, μέτρια πετυχημένο σε …