Πατέ ελιάς
Εύκολη συνταγή για σάλτσα ελιάς που σερβίρει 4 έως 6 άτομα. Η συνταγή είναι από το βιβλίο ”Τα μυστικά της …
Εύκολη συνταγή για σάλτσα ελιάς που σερβίρει 4 έως 6 άτομα. Η συνταγή είναι από το βιβλίο ”Τα μυστικά της …
Υλικά 1 1/2 φλ. μαγιονέζα 1/2 φλ. κέτσαπ 1 πιπεριά Φλωρίνης κόκκινη ψιλοκομμένη 2 κσ. κονιάκ αλάτι πιπέρι
Ένα εύκολο ντιπ πέστροφας που έχει τρελάνει τους φίλους μου!
Ένα υπέροχο άρτυμα που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους…σε μια δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από …
Η πάστα πιπεριάς είναι μία σάλτσα “πασπαρτού” και ένα ωραιότατο πρόσθετο σε ντοματοσαλάτες, σε ζυμαρικά, σε κοτόπουλο και πόσα ακόμα! …
Ένα νόστιμο ντιπ για την απογείωση των ψητών. Το τρώμε είτε σκέτο είτε το βάζουμε πάνω στα ψητά…
Από την Κωνσταντίνα Λίτσα Υλικά 1 κ. πιπεριές Φλωρίνης 200 γρ. καρύδια 3 – 5 σκελ. σκόρδο 1 καυτερή πιπερίτσα …
Εύκολος, γρήγορος, νόστιμος και οικονομικός μεζές. Συνδυάζεται υπέροχα με λίγο λευκό κρασί και γραβιέρα (ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας).
Ενα ιδιαίτερο, πικάντικο ντιπάκι που φυλακίζει τα αρώματα και τη γεύση της πιπεριάς πριν μπει για τα καλά το φθινόπωρο!!!Υλικά1 …
Μια πολύ δροσερή αλοιφή που ταιριάζει με όλα! Πάει με όλα αλλά εγώ τη σερβίρω με φρεσκοψημένες αλάδωτες σουβλακόπιτες…
Η περουβιανή σάλτσα ταιριάζει με ψάρι, κρέας ή πουλερικά ή μέσα σε πίτα για σουβλάκι (αντί για τζατζίκι)…
Μια πολύ νόστιμη σάλτσα για τα ζυμαρικά μας.