Sauce μανιταριών. Μία σαγηνευτική, “δυνατή” σάλτσα
www.sintagespareas.gr
Μία συνταγή από τους “The New York Times” που μπορείτε να τη δείτε εδώ, με μία-δυο μικρές (;) αλλαγές/προσθήκες.
Μία συνταγή από τους “The New York Times” που μπορείτε να τη δείτε εδώ, με μία-δυο μικρές (;) αλλαγές/προσθήκες.
Μία πολύ απλή σάλτσα, πολύ καλή για συνοδευτικό ενός πιάτου ψητού σολομού, βραστού μπακαλιάρου, τηγανιτής γλώσσας. Αλλά και λαχανικών (μπρόκολο, …
Υλικά τα υγρά της γάστρας κόκκινο ξηρό κρασί, στο 1/3 από τα υγρά της γάστρας 1-2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο αλάτι …
Είναι μια παραλαγή απο το απλό αυγολέμονο που ξέρουμε.