Ψάρι στον φούρνο με πικάντικη μαρινάδα
1000miliagefseis.gr
Υλικά για 4 μερίδες 4 λαβράκια ή κέφαλους Για την μαρινάδα με σκόρδο – τζίντζερ: 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου …
Υλικά για 4 μερίδες 4 λαβράκια ή κέφαλους Για την μαρινάδα με σκόρδο – τζίντζερ: 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου …
Υλικά για 12 σατέ 750 γρ. φιλέτο ψαριού (πέρκα, μπακαλιάρο ή τόνο) 100 γρ. τριμμένη καρύδα μουσκεμένη σε 3-4 κουταλιές …
Από τον Βασίλη Ακρίβο Ημέρα προβολής 29/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 500 γρ. πεσκανδρίτσα (ουρές) 4 …
Ο σκάρος είναι ψάρι που απαντάται στις Ελληνικές θάλασσες με ιστορικά στοιχεία από την Μινωική εποχή, γνωστός για τα «γλυκά» …
ΥΛΙΚΑ : 5 Μπαρμπούνια (καθαρίζουμε και βγάζουμε τα φιλέτα) 1 φλ. χυμό ντομάτας 1 πορτοκάλι(αφαιρουμε τα φιλέτα και στίβουμε το …