Ροξάκια Θεσσαλονίκης με μπύρα
Ολοστρόγγυλα, με σοκολατένια ή με σοκολατοκαρυδένια καρδιά, τυλιγμένα σε διαφανές πλαστικό χαρτάκι για να μην ξεφεύγει το λιγοστό τους σιρόπι. …
Ολοστρόγγυλα, με σοκολατένια ή με σοκολατοκαρυδένια καρδιά, τυλιγμένα σε διαφανές πλαστικό χαρτάκι για να μην ξεφεύγει το λιγοστό τους σιρόπι. …
Υλικά 700γρ ελαιόλαδο ή (400 ελαιόλαδο και 300 σπορέλαιο) 1.400γρ νερό 1 κιλό ζάχαρη 500γρ σιμιγδάλι ψιλό 500γρ σιμιγδάλι χονδρό …
Υλικά : 4 αυγά 2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό 1 κούπα αλεύρι 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα σπορέλαιο 1 κεσεδάκι στραγγιστό …
ΥΛΙΚΑ : 1 φλιτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό 1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μπεικιν …
Η σημερινή γλυκιά σιροπιαστή πίτα, η πατσαβούρα, έρχεται από την Βόρεια Ελλάδα φτιάχνεται πανεύκολα, μυρίζει υπέροχα και θα την λατρέψετε!
Ένα διαφορέτικο ραβανί με καταπληκτική κρέμα! Υλικά 3 αυγά 12 φλυτζάνι του τσαγιού σπορέλαιο 12 φλυτζάνι του τσαγιού γάλα 34 …